elineraterink's setlist.fm

About

elineraterink is a Roadie and takes care of your favourite artists and venues!
Name Eline

Activity

Member since July 2, 2016
Last seen July 20, 2019
Edits so far 36313
Edits last month 2991

Comments

Please sign in to comment.
You can also connect with Facebook or Twitter.

Hoi, Ik zie dat je tournamen van one-time events verwijdert, maar dit klopt niet helemaal. In geval van festivals, helemaal met je eens, maar release parties of fanclub shows vallen daar niet onder. Ik zal op basis van deze fout de guidelines laten aanpassen, maar ik zou het waarderen als je je recente correcties kunt herstellen. Thanks.

Hi,

I noticed several pages I had added have had changes in regards to one-time events or festivals. I should give a heads up as there's quite a handful between 2013 and onwards though several have been edited through the emails I've received.

Since this is only being addressed recently I'm curious if this was a recent change (presumably due to the tour part being changed) or if this has been a general rule. Regardless I'll keep it in mind for future reference.

Thanks in advance.

Thanks for your festival / tour clean-up work. :)

Hi Eline, are you sure that Coilguns played at Nijmegen yesterday? I saw them at the Hirsch in Nuremberg yesterday as guests from Haken! Can you please change the date and/or the venue, thanks!

Hey I've noticed you fix a few of my older setlists for tour naming policies. I believe it may have been before the fleshed out festival feature, so I appreciate the updates.

Thank you Eline. Short version, I tried to use the update tour/festival dropdown. It's not quite that simple. I get it now. Thank you for no punishment. Check that I did the Boise and Tacoma Bash Festivals properly please. Ciao...

jedmark (Jay)

Hi, thanks for fixing tour naming on setlists in Japan I have created in my early days
before I turned to a Moderator. Actually, I had forgot about those. : )

Hi Eline! I corrected those two setlists that you reported. Please let me know if you notice that user making any more of those type of changes and we will deal with him. Thanks!

Hallo Eline, Matt the Electrician speelde op 23 maart 2015 in de grote zaal van Paradiso. Hij was het voorprogramma van Dayna Kurtz. Ik voer alleen shows in waar ik zelf ben geweest en op deze avond was ik (net als op veel andere Paradiso- en Patronaat shows in mijn lijst) aanwezig om rond het concert plaatjes te draaien. Overigens vond ik ook een overzichtje van Matt's tour destijds terug op: http://www.folkforum.nl/concert/13796-matt-the-electrician-op-tour

Voor mij is een toer het geheel gemaakt ter promotie van een plaat, indien een optreden midden in een toernee ligt, maakt dit deel uit van de toer. Ook een optreden tijdens een televisie optreden met één of twee liedjes maakt daar voor mij geheel van uit. Maar dit is een persoonlijk standpunt.
Popronde Ik heb iets dergelijks gemaakt voor 2017 in België
https://www.setlist.fm/festival/2017/autumn-falls-2017-63d79607.html
een festival over drie maanden gedurende één of een paar dagen in een aantal zalen.
Ook voor Humo's Rock Rally (nog onvolledig, zeker voor de eerste edities ) heb ik iets dergelijk gemaakt.
https://www.setlist.fm/festivals/humos-rock-rally-7bd6d258.html
Zelfde voor Lokale Helden van afgelopen vrijdag. Een dag al dan niet verschillende organisatoren maar onder een gemeenschappelijke noemer
https://www.setlist.fm/festivals/lokale-helden-bd6ed1a.html
Is inderdaad veel werk om dat allemaal samen te brengen, zeker omdat je 90% van die groepen moet creëren in musicbrainz om ze dan te importeren.

Inderdaad, heb er ook zo al een paar opgemerkt. De vier overige concerten ook genaamd naar de fake tour heb ik ook gedeleted.
Wat ik al veel meer bemerkt heb, meer dan 1000 edits, is personen die een festival verwarren met een toer. En ofwel beide namen geven zowel als toer, als festival, ofwel de toer de naam van het festival geven. Begrijp dit echt niet hoe iemand dat kan verwarren.
Weet niet of roadies een toer in een beweging kunnen hernoemen of niet, geef anders maar door indien de toernee met de zoekopdracht meerdere malen gevonden kan worden.

Hoi Eline,

Sarah Jaffe stond inderdaad op 10-02-2010 in het voorprogramma van Midlake in de grote zaal van Paradiso.

Eline

aangezien Indiestadt, als ik het goed begrijp een onderdeel van Indiestad is, denk ik dat we Indiestad zullen behouden.
We hadden hetzelfde probleem waarin een festival in een festival georganiseerd werd. Denk ergens met Werchter, waarin een aparte tent stond, waar met een apart polsbandje, aparte concerten konden bijgewoond worden. Ik had deze als afzonderlijk festival beschouwd, maar een roadie vond van niet. Na overleg met andere mods werd dit als éénzelfde festival beschouwd.

Dag Eline,

Ja, Larry Graham speelde destijds in de grote zaal van de Paradiso. Ik heb er nog wat foto's van zelfs: https://www.flickr.com/photos/toofonky/4541989930/in/photolist-8hzd1Z-8hCsof-8hzcVk-7VmSQj-7VmTnd-7ViCST-7VmSW5-7ViDa8-7VmT6Y/

groet,
Fedor

Ai en zucht. En op dezelfde pagina de link "Onderdeel van Indiestad": https://www.paradiso.nl/nl/landing/indiestad/721/indiestad/604/
Bij venues kunnen aliassen aangemaakt worden, zoiets zou ook mooi zijn voor festivals.

Ey, Timber was inderdaad in de grote zaal.

Ben ook begonnen met de bezoekers van Patronaat lastig te vallen :)

Bedankt voor alle aanpassingen met Paradiso Noord, zou in orde moeten zijn denk ik.
Heb nog een tiental personen aangeschreven i.v.m. Paradiso waaronder 2 die meer dan 30 concerten bijwoonden die nog als generieke Paradiso gemerkt staan.

Een foutje maken is menselijk. Dat geldt ook voor ons ;-)
En alwetend ben ik niet. Maar op basis van speurwerk en met behulp van beschikbare bronnen en vermelding daarvan doen we ons best.

Overigens, voor wat betreft niet correcte aankondigingen of archivering:
Ik heb nu concerten van Ewan Dobson als in de Tuinzaal en Half Moon Run met The Franklin Electric als in de Concertzaal ingevoerd voor 7 novemer 2015. Ik denk dat het klopt, maar:
https://www.paradiso.nl/en/program/half-moon-run/11132/
https://www.paradiso.nl/en/program/ewan-dobson/11133/
vs.
https://www.podiuminfo.nl/concert/169875/Half_Moon_Run/Paradiso_Noord_Tolhuistuin/
https://www.podiuminfo.nl/concert/166875/Ewan_Dobson/Paradiso_Noord_Tolhuistuin/
en ook:
https://tolhuistuin.nl/evenement/ewan-dobson/

Haha, ja ook de filmzaal en het restaurant nog. Zo ging het ook met het terras.
We zullen zien hoe het zal gaan, zoals wel vaker vast niet altijd goed; en niet alleen door buitenlandse bezoekers (en wij vice versa bij concerten over de grens). En het is natuurlijk ook niet uitzonderlijk dat niet elk concert op dezelfde wijze en altijd even correct wordt aangekondigd
In elk geval hebben we nu een veel betere afspiegeling van waar wat plaats heeft gevonden. Ik bedoel maar, 112 concerten nu in de Tuinzaal!
Slaap lekker ;-)

User charts

elineraterink saw 177 different artists.