AlessioVervaeke's setlist.fm

About

Activity

Member since August 25, 2017
Last seen August 4, 2020
Edits so far 30267
Edits last month 555

Comments

Please sign in to comment.
You can also connect with Facebook or Twitter.

Het is plots ook te moeilijk geworden om festivals aan te maken?

Check voor alle concerten of deze wel degelijk doorgaan, en vraag via de fake setlist knop om deze te deleten. Het wordt echt te vermoeiend om alles te controleren wat je deed.

Gaat niet door https://www.setlist.fm/setlist/tin-fingers/2020/rcjc-het-entrepot-bruges-belgium-438417c7.html. Zoals reeds gevraagd check en recheck om te weten of iets doorgaat.

Gelieve voor toekomstige concerten zeer grondig na te gaan of deze wel degelijk doorgaan. Het is niet omdat deze een aantal weken geleden op dansende beren vermeld werden dat deze omwille van de nieuwe maatregelen nog zullen doorgaan.
Anders zien we ons genoodzaakt alle setlists verwijzend naar dansende beren te verwijderen.

Waar is Arno en Clouseau nu gebleven?
Ik denk dat je het steeds nog niet begrepen hebt.

Je dient wel voor elke setlist waarvoor verantwoording gevraagd werd de bron voor het onderscheid te vermelden tussen te twee anders wordt toch één van de twee automatisch verwijderd.

Wanneer twee concerten op dezelfde dag gegeven worden zoals bv
https://www.setlist.fm/setlist/niels-destadsbader/2020/festival-park-werchter-werchter-belgium-b84d59e.html
https://www.setlist.fm/setlist/niels-destadsbader/2020/festival-park-werchter-werchter-belgium-1b84d59c.html
dient men een link te posten waarbij de twee concerten vermeld worden. Op de link die je vermeldde staat dit niet vermeld. Verder dient men in de info tevens het onderscheid te vermelden (bv het beginuur) anders bestaat de kans erin dat dit op een bepaald moment verwijderd wordt.
Dit geldt zeker tevens voor alle K3 concerten.

Als je de uitzending Vlaanderen Feest bekijkt, zou je gehoord hebben, en ook kunnen vinden dat dit niet Private Venue is.

Heb gevonden op welke datum en op welke locatie de verschillende edities van Hit the Road plaats vonden
https://www.setlist.fm/festival/2009/hit-the-road-2009-3bd7a44c.html
je kan de rest misschien aanvullen op basis van de wikipediapagina

Ik vermoed dat de opnamedatum voor https://www.setlist.fm/search?query=editor:AlessioVervaeke+edited:%5B2020-05-25+TO+2020-05-26%5D&venue=23d424af niet 1 juli was maar de uitzenddatum. Wanneer je kijkt naar het optreden van Willy Sommers een paar edities later zie je dat opname volgens zijn website niet overeenstemt met de wikipediapagina. Ik heb al 2 festivals bijeengevoegd. Zelf liefst geen festival toevoegen, kan deze allemaal linken aan mekaar wanneer je klaar bent. Indien je lid bent van een bibliotheek heb je ook toegang tot de krantenarchieven, misschien kan je daar exacte opnamedatum wel vinden.

Hallo

Ik denk dat het beter is om te wachten om al die livestreams op te laden. Bij de mods is een discussie aan de gang om heel waarschijnlijk één locatie voor al deze webstreams aan te maken. Dus waarschijnlijk zonder Belgische of enige andere plaatselijke locatie. Als dit gebeurt dienen al deze setlists waarschijnlijk één voor één vervangen te worden, wat een heleboel werk zal meebrengen.

Zo moeilijk is het ook niet om artiesten toe te voegen op musicbrainz.
In de zoekbox de naam invullen, ofwel bestaat die al en kan je via op de naam te klikken en de details het MBID nummer kopiëren en importeren .
Ofwel nieuwe naam aanmaken
Bij sorteernaam op de rechterafbeelding klikken zodat die gewoon gekopieerd wordt. Indien het echter een naam met voornaam is, dien je de voornaam achter de naam te zetten met een komma ertussen. Bij verduidelijking evenuteel Belgian vermelden, type groep of persoon kiezen en dan geslacht. Bij gebied Belgium invullen (niet de stad). Bij externe website de link kopiëren waar je de informatie gevonden hebt, en kiezen bij welke categorie die behoort.
Er is discussie tussen mods hoe al die venues voor online performances dienen ondergebracht worden. Het is mogelijk dat één wereldwijde venue gemaakt wordt.

Zoals je wellicht al bemerkt heb, werden de winterslaapsessies min of meer gelinkt.
https://www.setlist.fm/festival/2020/winterslaapsessies-2020-13d771e9.html
Er zit wel een beperking in. Aangezien deze over een langere periode liep, kan een private venue in een bepaalde stad toegevoegd worden met een beperkte periode. Wanneer echter andere concerten in hetzelfde private venue in dezelfde stad plaats vonden, dient dit beperkt te worden tot één datum, anders worden de overige concerten ook aan de winterslaapsessies gelinkt.
Ondertusen heb ik zelf gevonden dat Noémie Wolfs in Borgerhout woont. Eenvoudig googelen. Dit werd je gevraagd, wat je nagelaten hebt. Er blijft nog één concert over, nl Alex Verdi, wat een pseudoniem is voor Leander Van Het Groenewoud.
Waarom je niet alle Dansende Beren concerten toevoegt is me ook een raadsel. Wanneer een artiest niet bestaat kan je die aanmaken op https://musicbrainz.org/ Liefst een dag wachten vooraleer deze te importeren.

Kan je niet uitzoeken waar volgende artiesten hun kot ligt?
https://www.setlist.fm/venue/private-venue-unknown-city-belgium-33d3108d.html

Kermis is geen plaats maar een gebeurtenis. Als je adres gaat zoeken is dit blijkbaar de parking van de plaatselijke voetbalclub
https://www.setlist.fm/setlist/willy-sommers/2019/kermis-binkom-belgium-339f34cd.html

dirkvandamme took the lead and made tha changes before us hehehe

Since he is also from Belgium, I would prefer to leave it to his criteria. Anyway, thanks for your help and colaboration

Thanks for your answer

These days are a little bit weird and in some way, some particular things do not necessarily fit on official guidelines.

In this case, what do you think about use "Café Quarantaine" as festival and use the radio station as a venue?

Hi Alessio,

What is exactly "Café Quarantaine"?

A physical venue, An event name?

Could be replaced with Private Venue, Brussels, Belgium?

User charts

AlessioVervaeke saw 73 different artists.